Tofu med bulgur og frisk basillikum pesto

Tofu smager ikke rigtigt af noget, så jeg har valgt denne chilli tofu som kan købes i Føtex. Tofu er en god protein kilde hvis du lever plantebaseret. 100 gr. tofu indeholder 17 gr. protein.

Bland det med grøntsager og server med bulgur og frisklavet pesto

Denne ret er hurtig og nem at lave og tager kun 10 min.

Velbekomme 🙂

Indeholder 407 kcal. pr. person

2 personer:

Ingredienser

100 g tofu, spicy, øko, Naturli’

1 mellem rød peberfrugt, Coop

100 g squash

1 mellem chili

100 g bulgur, kogt

3 spsk soja sauce

Basilikum pesto

1 dl basilikum, frisk

2 spsk olivenolie, ekstra jomfru

20 g grana padano, revet, Zanetti

2 spsk cashewnødder

Fremgangsmåde

Kog bulguren i 10 min.

Steg tofu i soya i 5 min, tilsæt rød peber, squash, frisk chilli og 1 spsk. olivenolie.

Tilsæt peber og evt. lidt tørret chilli.

Pesto:

Blend frisk basilikum med parmesan, olivenolie og cashewnødder.

tilsæt salt og peber.

Bland pestoen med bulgur.