Tofu med bulgur og frisk basillikum pesto
Tofu smager ikke rigtigt af noget, så jeg har valgt denne chilli tofu som kan købes i Føtex. Tofu er en god protein kilde hvis du lever plantebaseret. 100 gr. tofu indeholder 17 gr. protein.
Bland det med grøntsager og server med bulgur og frisklavet pesto
Denne ret er hurtig og nem at lave og tager kun 10 min.
Velbekomme 🙂
Indeholder 407 kcal. pr. person
2 personer:
Ingredienser
100 g tofu, spicy, øko, Naturli’
1 mellem rød peberfrugt, Coop
100 g squash
1 mellem chili
100 g bulgur, kogt
3 spsk soja sauce
Basilikum pesto
1 dl basilikum, frisk
2 spsk olivenolie, ekstra jomfru
20 g grana padano, revet, Zanetti
2 spsk cashewnødder
Fremgangsmåde
Kog bulguren i 10 min.
Steg tofu i soya i 5 min, tilsæt rød peber, squash, frisk chilli og 1 spsk. olivenolie.
Tilsæt peber og evt. lidt tørret chilli.
Pesto:
Blend frisk basilikum med parmesan, olivenolie og cashewnødder.
tilsæt salt og peber.
Bland pestoen med bulgur.