Tigerrejer med grøntkål og champignon
Det er vinter og grøntkålstid. Så her får du min favorit opskrift på tigerrejer med grøntkål
Grøntkål kan bruges i både salater og safter, men også i pasta retter.
Grøntkål er rig på Vitamin A og C og indeholder alle de essientielle aminosyrer, så denne sunde kål kan varmt anbefales hvis du er vegetar eller veganer.
Hvis du spiser tigerrejer kan du prøve denne sunde velsmagende fedtfattige pasta ret som kun indeholder 523 kcal pr. person
Ingredienser til 2 personers tigerrejer med grøntkål
200 g tigerrejer, frost
200 g grønkål
100 g champignon
1 flaske cremefine, 7%
100 g pasta, tørt
10 g revet parmesan
3 mellem fed hvidløg
1 spsk olivenolie, ekstra jomfru
1 lille citron
Fremgangsmåde
Rengør rejerne og læg dem i olivenolie med salt og peber, citron og hvidløg
kog pastaen.
Hak grøntkålen og skær stilken fra. Rengør champignon.
Steg rejerne i 3 min på panden. Læg dem i en skål og steg champignon sammen med grøntkålen.
Tilsæt derefter cremefine og tilsæt de stegte rejer.
tilsæt parmesan og den kogte pasta sammen med lidt af pastavaandet.
Pynt evt. med basilikum blade.