Thai kylling Meatballs

Spice dine kylling meatballs op med ingefær, chilli og hvidløg. De er nemme at lave og så er de et lavt kalorieindhold. Server med broccoli, ris og peanuts. Jeg plejer at lave dobbelt portion og kommer resten i fryseren.

Velbekomme ?

Ingredienser

Ingredienser Meat balls

400 g hakket kylling, 3-6%

1 stor gulerod

1 dl persille

1 mellem chili

1 dl forårsløg

1 lille ingefær, frisk

2 tsk soja sauce

1 medium æg

3 fed hvidløg

Sauce

3 spsk soja sauce

1 terning hønsebouillon

1 spsk tahin

1 lille ingefær, frisk

5 g red chilli paste

Sauce

3 spsk soja sauce

1 terning hønsebouillon, Knorr

1 spsk tahin, øko, Urtekram

1 lille ingefær, frisk

5 g red chilli paste, Chu-chum

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienserne og form farsen til boller og kom dem på bage papir i ovnen i 25 min på 200 gr.

Bland ingredienserne til saucen I en gryde og kog ved svag varme