Poke bowl med quinoa, spinat, jordbær, kylling og avocado
Det er sommer og lige nu er det sæson for jordbær og ærter. Prøv denne lækre sommersalat med friske ærter og jordbær. Smager fantastisk på en varm sommerdag. Du kan sagtens udelade kylling hvis du er vegetar.
Kun 550 kcal pr portion.
Ingredienser
150 g friske jordbær
1 mellem avocado
1 spsk græskarkerner
100 g quinoa, rå
200 g kyllinge inderfilet
1 tsk. Kokosolie
100 g friske grønne ærter
50 g spinat og Feldsalat
2 spsk Salat tern
Honning-sennepsdressing
1 tsk dijon sennep
1 tsk flydende honning
1 spsk mayonnaise
saft fra 1/2 lime
Fremgangsmåde
Kom kokosolie i et fad og derefter kyllingefileterne, drys salt, peber og tørret chilli på. og bag dem i ovnen på 100 gr i 40 min
Flå dem fra hinanden med 2 gafler
Kog i mellemtiden quinoa og køl den af
mix spinat jordbær, og avocado, pynt med græskar kerner og friske ærter
Dressing
bland honning, en halv lime, sennep og mayonaise. tilsæt salt og peber