Poke bowl med quinoa, spinat, jordbær, kylling og avocado

Det er sommer og lige nu er det sæson for jordbær og ærter. Prøv denne lækre sommersalat med friske ærter og jordbær. Smager fantastisk på en varm sommerdag. Du kan sagtens udelade kylling hvis du er vegetar.

Kun 550 kcal pr portion.

Ingredienser

150 g friske jordbær

1 mellem avocado

1 spsk græskarkerner

100 g quinoa, rå

200 g kyllinge inderfilet

1 tsk. Kokosolie

100 g friske grønne ærter

50 g spinat og Feldsalat

2 spsk Salat tern

Honning-sennepsdressing

1 tsk dijon sennep

1 tsk flydende honning

1 spsk mayonnaise

saft fra 1/2 lime

Fremgangsmåde

Kom kokosolie i et fad og derefter kyllingefileterne, drys salt, peber og tørret chilli på. og bag dem i ovnen på 100 gr i 40 min

Flå dem fra hinanden med 2 gafler

Kog i mellemtiden quinoa og køl den af 

mix spinat jordbær, og avocado, pynt med  græskar kerner og friske ærter

Dressing

bland honning, en halv lime,  sennep og mayonaise. tilsæt salt og peber