Kyllingespyd med grøntsager og hjemmelavet peanutbuttersauce
Jeg er en stor fan af det thailandske køkken, da der ikke bliver sparet på grøntsager og kylling:) Derudover rummer denne ret både noget der er spicy, syrligt, sødt og sprødt. Og så er det mad med farver, som er en fryd for øjet. Jeg lover dig at rå grøntsager og peanutbuttersauce smager himmelsk:)
(2 pers.)
400 gr. kyllingeinderfilet
et halvt broccoli
en halv agurk
en stor gulerod
et lille bundt forårsløg
100 gr. edamame bønner
en frisk chilli
en lime
50 gr. saltede peanuts
Peanutbutter sauce:
2 tsk. olivenolie
1 tsk. currypaste
2 spsk. fiskesauce
2 tsk. brun farin
3 spsk crunchy peanutbutter
saften fra en lime
1 fed hvidløg
2 tsk. fintrevet ingefær
1/3 dåse kokosmælk
Fremgangsmåde:
Pisk alle ingredienserne sammen og kom dressingen i en skål med låg og lad det stå og trække i en time i køleskabet inden den serveres
Skriv et svar