Peanutbutter bars with chocolate

Nu er det tid til en kold peanut bar, som er nem at lave. Du skal blot have plads i din fryser. Den er nem at servere til kaffen når du får gæster. Og så indeholder den kun 196 kcal. Og så er den vegansk.

Ingredienser

10 bar:

100 g peanutbutter

100 g blendet havregryn

3 spsk kakao, pulver

8 spsk ahornsirup

1/2 tsk. vaniljesukker

1 knivspids salt

100 g chokoladeknapper, mørke

2 tsk. kokosolie

5 g hindbær, frysetørrede

Fremgangsmåde

Blend havregryn så det bliver til mel, med kakao pulver, salt og 4 spsk ahornsirup.

Kom massen i en bageform og frys i 10 min.

Bland derefter peanutbutter, 4 spsk ahornsirup, 1 tsk kokos olie og 1/2 tsk. vanilie sukker og lidt salt 

Fyld massen oven i bageformen og frys igen i 10 min

Varm chokolade knapperne med 1 tsk. kokosolie i vandbad og hæld på toppen af bageformen.

Drys lidt flagesalt og frysetørret hindbær på tilsidst og stil de færdige muffins tilbage i fryseren.

Tages ud af fryseren 20 min før de skal spises 

1 bar indeholder 196 kcal.