Peanutbutter bars with chocolate
Nu er det tid til en kold peanut bar, som er nem at lave. Du skal blot have plads i din fryser. Den er nem at servere til kaffen når du får gæster. Og så indeholder den kun 196 kcal. Og så er den vegansk.
Ingredienser
10 bar:
100 g peanutbutter
100 g blendet havregryn
3 spsk kakao, pulver
8 spsk ahornsirup
1/2 tsk. vaniljesukker
1 knivspids salt
100 g chokoladeknapper, mørke
2 tsk. kokosolie
5 g hindbær, frysetørrede
Fremgangsmåde
Blend havregryn så det bliver til mel, med kakao pulver, salt og 4 spsk ahornsirup.
Kom massen i en bageform og frys i 10 min.
Bland derefter peanutbutter, 4 spsk ahornsirup, 1 tsk kokos olie og 1/2 tsk. vanilie sukker og lidt salt
Fyld massen oven i bageformen og frys igen i 10 min
Varm chokolade knapperne med 1 tsk. kokosolie i vandbad og hæld på toppen af bageformen.
Drys lidt flagesalt og frysetørret hindbær på tilsidst og stil de færdige muffins tilbage i fryseren.
Tages ud af fryseren 20 min før de skal spises
1 bar indeholder 196 kcal.