Vegetar Burrito
Prøv denne spicy Vegetar Burrito hvis du er vild mexikansk mad. Fyldet indeholder bla. quinoa og kidneybønner som er sunde og mættende. Serveres med hjemmelavet guacamole.
En Burrito indeholder 584 kcal.
Ingredienser 4 pers.
10 alm forårsløg
3 mellem fed hvidløg
1 mellem chili
2 spsk jalapeno på glas
2,5 dl quinoa
1 dåse flåede tomater, dåse
1 dåse, drænet røde kidney bønner, dåse,
1 spsk olivenolie
2 dl majs, frost
1 spsk koriander, blade, friske
50 g cheddar, 34%, reven ost,
4 stk tortilla, fuldkorn
30 g grønsagsbouillon og 3 dl vand
Guacamole
2 mellem avocado
1 stk lime
1 spsk creme Fraiche 9%
Fremgangsmåde
Hak hvidløg, chilli og jalapenos og svits det i en gryde .
Tilsæt 3 dl. grøntsagsbouillon sammen med quinoa og lad det simre i 10 min.
Tilsæt derefter flåede tomater, majs og kidneybønner og lad det simre i endnu 10 min
krydr.
med spidskommen, salt og peber.
Kom fyldet på en tortilla, drys med hakkede forårsløg og koriander.
Og tilsidst revet cheddar ost.
Bag ved 200 gr. varme i ovnen i 10 min.
Server med guacamole:
Mas 2 advocadoer med en gaffel, tilsæt salt og peber, limesaft og cremefraice.