Tigerrejer med pasta, spinat og champignon
Rejer har et højt protein indhold og indeholder næsten ingen fedt.
Så hvis du også er vild med tigerrejer, skal du prøve denne italienske ret med pasta, spinat, champignon og tomat. Den smager fantastisk og indeholder kun 465 kcal pr. portion.
Ingredienser
Til en person:
100 g tigerrejer, frost
75 g pasta, kogt
8 stk cherrytomat
1 stilk persille
1 lille citron
20 g parmesan
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie, ekstra jomfru
100 g champignon
100 g spinat, helbladet
Fremgangsmåde
Pil halerne af tigerrejerne og læg dem i olivenolie med citronsaft og hvidløg
tilsæt salt, peber og evt. tørret chilli.
Lad rejerne trække en time i køleskabet.
Kog pastaen, behold lidt af pastavandet
Steg rejerne i 3 min på panden, tilsæt cherrytomater, champignon og spinat, bland pastaen i panden med lidt pastavand.
riv lidt citronskal i retten.
Drys revet revet parmesan og persille på toppen
Enjoy !