Veganske protein muffins med banan og spinat
Disse sunde søde Veganske protein muffins kan spises som morgenmad på farten eller blot som en sund eftermiddags snack. En muffin indeholder kun 232 kcal. og er fyldt med sunde ingredienser.
Opskrift på 12 stk.
Ingredienser
200 g havremælk
200 g havregryn
10 g vaniljesukker
1 tsk bagepulver
30 g kokosolie
200 g spinat, helbladet
2 bananer
4 spsk. ahornsirup
1/2 tsk. salt
2 måleskeer vanilje protein pulver
50 g mandler
Pynt
12 stk hindbær, frost
100 g pecannødder, Delicata
Fremgangsmåde:
Blend eller hak spinaten sammen med havremælk og mandler.
Blend banerne i og bland det med de andre ingredienser.
Pynt med frosne hindbær og pecannødder
Kom dejen i køleskabet i 2 timer.
Bag muffins på 200 gr. varmlufts ovn i 18 min.
Så er dine Veganske protein muffins med banan og spinat klar til
12 stk ialt.
Kom dem derefter i køleskabet og server dem kolde.
Kan holde sig 3 dage på køl.
231 kcal. pr. stk
9. gr. protein
21,2 gr. kulhydrat
12 gr. fedt
Se også min opskrift på sunde choco muffins her