Glutenfri spinatvafler med chilli
Prøv disse lækre glutenfrie spinatvafler, som kan spises med laks, kylling eller med grøntsager som topping.
Ingredienser: 2 pers. (4 vafler)
200 gr. frisk spinat
1 chilli (hakket)
3 æg
75 gr. glutenfri havregryn
200 gr. havremælk
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
kokosolie til stegning (gerne på spray)
Topping:
150 gr. koldrøget laks
1 avocado
1 lime
10 gr. Philadelphia light smøreost
Fremgangsmåde:
Tænd for vaffeljernet. Blend spinat, havregryn, havremælk, bagepulver, salt, æg og den hakkede chilli. Spray vaffeljernet med kokosolie og bag vaflerne.
Topping:
Smør vaflerne med smøreosten, pynt med laks avocado og lime
Pr. portion:
550 kcal
35 gr. protein
Skriv et svar