Glutenfri spinatvafler med chilli

Prøv disse lækre glutenfrie spinatvafler, som kan spises med laks, kylling eller med grøntsager som topping.

Ingredienser: 2 pers. (4 vafler)

200 gr. frisk spinat

1 chilli (hakket)

3 æg

75 gr. glutenfri havregryn

200 gr. havremælk

1 tsk. salt

1 tsk. bagepulver

kokosolie til stegning (gerne på spray)

Topping:

150 gr. koldrøget laks

1 avocado

1 lime

10 gr. Philadelphia light smøreost

Fremgangsmåde:

Tænd for vaffeljernet. Blend spinat, havregryn, havremælk, bagepulver, salt, æg og den hakkede chilli. Spray vaffeljernet med kokosolie og bag vaflerne.

Topping:

Smør vaflerne med smøreosten, pynt med laks avocado og lime

Pr. portion:

550 kcal

35 gr. protein

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *